Annons:
Etikettbordshockey
Läst 3183 ggr
sissie
2010-04-19 16:17

Det drar ihop sig till EM

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Snart är det dags för EM i bordshockey. Den 11-13 juni avgörs EM i Överum, Sverige. Men vilka får åka dit då?

14 stycken spelare får respresentera Sverige i EM. Vilka som får åka avgörs av SBL-ligan. En tävling där det gäller att samla rankingpoäng på diverse tävlingar runt om i Sverige. Just nu ligger Fredrik Johansson Enköping HSC på första plats. Övriga som just nu är aktuella att få sätta på sig de blågula färgerna är:

Hans Österman, PEter Östlund, Finn Finnstedt, Lars-Erik Svensson, Jimmy Eklund, Kent Nyman, Herman Steen, Jimmy Mårdell, Kalle Bindekrans, Jerry Wikström, Rickard Sjöstedt, Truls Månsson och Marcus Andersson. Strax utanför ligger Pontus Eriksson, David Freséus, Sissie Wikström, Henric Andersson och Petter Bengtsson.

På Damsidan finns än så länge bara en kandidat: Sissie Wikström. På Veteransidan Så återfinns bl a Lars-Erik Svensson, Jerry Wikström och Truls Månsson på EM-plats. Ytterligare en eller två ska åka.

På Junior-sidan är det tunt med kandidater som varit med på de större turneringarna. Så där får vi se vilka det blir.

Det är fortfarande en stor GP-turnering som ska avgöras och ytterligare en XL turnering. Båda dess tävlingar kan komma att ha en avgörande betydelse för hur det går för de som ligger runt strecket för att få delta i EM.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Annons:
Leffe
2010-04-19 22:05
sissie
2010-04-19 22:50
#2

Jodu. Det är det och taktiksnacket går varmt. Har man chansen? Dam klassen javisst. Veteranklassen - troligen. Öppna klassen - en viss teoretisk chans finns ännu. Ligger 16:de på rankingen. Det är visst 14 som får åka. Två tävlingar till att åka på, Jönköping och Malmö. Samt några mindre i Stockholm.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Gittan
2010-04-26 15:59
#3

Hoppas du rapporterar därifrån, sissie.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


sissie
2010-04-26 21:49
#4

Det ska jag försöka göra.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Upp till toppen
Annons: