Läst 538 ggr
Catwoman
2014-09-13 23:20

Södertälje - Västerås (13/9 2014)

I den första perioden drabbades SSK av en utvisning. Det var Christopher Aspeqvist som fick 2 minuter för interference, men VIK kunde inte utnyttja överläget.

Händelser i den andra:

Efter cirka sex minuters spel blev VIK:s Johan Emmerdahl utvisad två minuter för hooking. Det övertaget lyckades inte SSK utnyttja.

Efter tio minuters spel drabbades även SSK av en hooking-utvisning. Boven var Jacob Dahlström, Som tur var så tog inte VIK tillvara på chansen.

När den sistnämnda utvisningen var avtjänad så gick det några sekunder innan VIK fick ett lagstraff på grund av för många spelare på isen. En sån där helt onödig utvisning, men inte gjorde SSK mål på den gratischansen tyvärr.

I slutminuten åkte Evan Mcgrath ut två minuter för interference.

Det var andra perioden det.

Catwoman
2014-09-13 23:50
#2

I den tredje exploderade det!

2:40 i perioden gör SSK 1-0. Målare var Jonas Engström. Till hans hjälp var Jacob Dahlström.

En minut senare gör sig Marcus Söderkvist i VIK skyldig till en interference och blir straffad med 2 minuter i utvisningsbåset. Den utvisningen straffade hela VIK för 4:22 gjorde Jesper Frödén 2-0 med hjälp av David Lidström och Robin Press.

När det nästan gått sex minuter av perioden tog VIK en tineout.

13:23 gjorde Jeremy Williams i VIK en ful grej och fick två minuter för checking from behind samt tio minuter för misconduct. Ett ödesdigert misstag för 13:29 gjorde SSK sitt tredje mål. Det var Robin Press som målade med hjälp av  David Lidström och Erik Lindhagen.

Eftert 16,5 minuter fick ChristopherAspeqvist i SSK vila i utvisningsbåset i två minuter för highsticking. Då passade VIK på att ta ut sin målvakt. Och se det lönade sig. Med två spelare mer gör man mål. Det var Mathias Bromé som höll sej framme. Han hade hjälp av Hampus Larsson och Johan Jonsson.