Bordshockey

Dags för LAG-SM 2010

2010-11-11 22:23 #0 av: sissie

Snart är det dags. den 20:de november är det dags för LAG-SM. Hur kommer det att gå? Tja de vet man inte förrän efter att tävlingen är avslutad. MEn man kan ju alltid spekulera lite...

BHK Möllan Rouge är favorit till att vinna LAG-SM. Med namn som Hans Österman, Kalle Bindekrans, Petter Bengtsson och Rickard Sjöstedt, så är det mycket troligt att de kniper guldet. Men Umeå HSS lär göra allt för att göra det jobbigt. Dom har Peter Östlund, Pontus Eriksson, Finn Finstedt och David Freséus i sitt lag. Alla kapabla att vara kandidater till guldet. Frågan är om de är lika mycket ett lag tillsammans som Möllan är. Umeå HSS saknar sina gamla trotjänare Lars-Erik Svensson och Herman Steen. Två riktiga lagspelare.

Team Arctic har ett brons att försvara från förra året. Ska de klara av att återigen ta bronset? Team Arctic ställer upp med samma lag som förra gången.

Björkhagen Rangers kommer med sina starkaste män. Jimmy Mårdell, Truls Månsson, Olle Eriksson och Micael Strömberg. Även Carolina Eriksson kommer att vara lagets femte man. Olle Eriksson har gått framåt starkt under senaste halvåret och kan ha en avgörande betydelse för Björkhagen. Sammahållningen inom laget är stort så de kan bli farliga och gå långt detta år.

Göteborg Atletico har Jesper Ingevaldsson, David Andersson, David Nordström och Anders Larsson i sitt lag. Alla duktiga spelare, men de har inte varit ute och spelat så mycket på senare tid så frågan är om de har hängt med i de andra lagens utveckling. Troligen kan de vara med och fajtas om tredjeplatsen, men knappast en plats i finalen.

Ännu har inte alla lag anämlt sig. Saknas gör ett komplett Enköpingslag bland annat. Ytterligare några lag lär komma till under de sista dagarna inför LAG-SM.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-11-11 23:04 #1 av: Leffe

Förstår att BHK Möllan Rouge är favorit

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.