Övrigt i hockeyvärlden

Lag-SM i Bordshockey

2009-11-12 08:12 #0 av: sissie

Lag-SM kommer att gå av stapeln i Jönköping denna säsong. Lag-SM har tidigare år gått på våren som avslutning på säsongen men har denna säsong flyttats till strax före jul.

Lag-SM spelas i år i Jönköping. Hittills har sex lag anmält sig. Ett av lagen saknar dock en fjärde gubbe.
Vilka har då chansen att vinna Lag-SM?

Göteborgs Athletico har ett jämnstarkt lag. Men inte tillräckligt för att kunna vinna. Dom kan dock med säkerhet ställa till problem för de andra lagen.
Björkhagen Rangers är än så länge en man kort. Då kan man inte vara med och slåss om de främsta platserna. Däremot har Jimmy Mårdell blivit en betydligt bättre spelare sedan förra Lag-SM.
Enköping HSC är stora favoriter till segern. Stefan Edwall och Fredrik Johansson är stadiga klippor.
Team Artic var på vippen att gå långt förra Lag-SM. Ställer upp med samma lag som då. Får se om det räcker till en bättre placering denna gång.
Möllan Rouge är största favoriterna tillsammans med Enköping. Tror dock att Möllan är ett snäpp vassare. Med Svenska Mästaren bakom spakarna tillsammans med sina trotjänare så blir dom ett tätt lag.
Umeå HSS är alltid med i hetluften, men käns inte som om de kommer att ha något med slutstriden att göra. Bra placering är att räkna med.

Det är fortfarande öppet för fler lag att anmäla sig. Så än kan det dyka upp intressanta lag.

Och den stora fråga av alla: Vilka nya lag kommer att prova på? Oskarshamn?

 

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2009-11-12 11:54 #1 av: Leffe

Skulle vilja se dem i lag-SM. Gittan ropar stopp och hämtat motståndarnas jackor om det går dåligt. Allvarligt talat det skulle vara kul att kolla ett SM

Anmäl
2009-11-12 12:12 #2 av: sissie

Kom dit då. Eller så spanar du in SM-2010 som kommer att gå i Solna 13-14 februari. Där finns det många klasser att spela i.

Rookie (förstagångsspelare), Dam (inget för dig kanske), Öppna (alla!), Veteran (+40), Junior(-18), Knatte (-12)

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.