Övrigt i hockeyvärlden

OT Artikel Njut/Fäll en tår

2009-02-03 04:23 #0 av: Krikke

11 September förändrade världen, men förändrade också New York, vad kommer att hända på platsen där världens vackraste byggnader lämnade oss?

Kan ja få be er att spela upp låten innan ni börjar läsa! Bara för stämningens skull! Låten finns längst ner på sidan! Detta har INTE med hockey att göra men jag ville få det ur mej! TACK!

Vad kommer att hända? Kommer vi nånsin att få se dom igen? Det finns många rykten! Och nåntning skall upp på platsen! Det finns ett bestämt alternativ! En helt annan byggnad skall ersätta hela skylinen! Det är katastrof tycker jag!

File:Freedom Tower New.jpg

Kommer detta torn att ersätta det vackraste jag någonsin sett?!?!?!?!

D

Är detta allt vi kommer få tillbaka!?!?! 2 fotsteg!?!?! De dog inte naturligt! De ville inte! De kämpade! De är värda att få resa sig igen!

Är dessa lampor allt vi kommer att få se inattens mörker?!?!?!

Att få upp de här förslaget är fortfarande möjligt sök på Twin Towers II, skriv på alla listor mina vänner! Som ni ser är konstruktionen starkare!!

Finare memorial!

Ett alternativ är att fixa tillbaka bara lobbyn till ena tornet! Som memorial!

 

 

 

 

 

 

 

Nya Twin Towers kan stå färdigt 2010/2011/2012 om alla bara hjälps åt att få igenom de! Kämpa mina vänner! Tack till er som läste! Lyssnade på låten! Tänkte efter! Fällde en tår!

Jag jobbade inte speciellt mycket på artikeln, men det gjorde de inte heller på förslaget som troligtvis kommer gå igenom om ingen gör något! Ingen vill ha Frihets Tornet! Alla vill ha våra torn tillbax! Kämpa mina vänner!

 

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2009-02-03 08:56 #1 av: Tatsja

Tror inte vi får se dessa torn igen.

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl
2009-02-03 13:20 #2 av: Krikke

Nej jag vet, väldigt tråkigt att tänka så.

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2009-02-03 19:25 #3 av: staketkusken

Tur man var där 97 så man fick vara där uppe;)

Säljresa till New York. Då var Gretaky och Messier och Uffe Ismaskin Samuelsson med i New York som losade emot San Jose. Sen Gav vi ut sportböcker om stora profiler så Ulf lill Projsan mötte upp oss på någon New Yirk Rangers sports club. Vi hann med allt från Tors - Söndag.

Börsen Twin Tower Frihetsgudinnan Empire State Building. Plus åka på en guidad tur i New York.

Rundvandring i Madison Square Garden hade vi med...Schysst säljresa faktiskt på 1a säljobbet efter ett halvår så hade man kvalat in dit och hade 3000 i Provis jag och den bäste säljaren fick mest poäng....Ingen dålig start på 1a riktiga jobbet få åka till New York.

Sportförlaget heter firman.

Sen drog vi en kväll till Brooklyn med...Kan säga man var ensam och vara vit där. Som tur var hade de på puben den värsta ruggtavla jag sett live som vakt. Man ringde ju ej direkt mamma som 22 åring och sa vi skall till Brokklyn ett gäng säljare och åka tunnelbana dit;)

Tyvärr fanns ej Digital Cameran då.

Anmäl
2009-02-03 19:36 #4 av: Krikke

#3 Avundsjuk jag blir ! :( Låter som det varit en trevlig resa iallfall ! =)

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2009-02-03 20:36 #5 av: AndreasS

#3 Sportförlaget har man jobbat på som telefonsäljare innan dom flyttade till sina nuvarande lokaler. Var där i 2 månader innan jag insåg att det inte var min grej. By the way, det är ju en gammal idrottsprofil som är VD där Glenn Ek som är fd. hockeyspelare i VIK Hockey under 70-talet.

Anmäl
2009-02-03 20:37 #6 av: Krikke

Att det kunde bli en sån intressant disskusion här då ! :)

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl