2008-11-16 00:45 #0 av: Leffe

Är du bra på att tippa, då kan detta vara något för dig. Var med i Hockey iFokus Ishockeytips. Läs även om hur du kan bli månadens tippare.

hockeytipset.jpg
Nu startar vi här på Hockey iFokus ett Ishockeytips. Det hela går ut på att tippa på omgångens matcher 1 X eller 2.

Vi kommer vid avslutad grundserie få fram en vinnare som har tippat rätt med flest totala antal rätt under grundserien.

Så här går det till:

Inför varje omgång läggs en tråd upp med nästkommande matcher, tråden kommer heta Ishockeytipset: Omgång xx. I den tråden kan ni lägga in erat tips. hur många matcher är det då i en omgång? En omgång innefattar oftast 6 matcher. Tråden kommer låsas direkt efter utsatt matchstart och då kommer inga fler tips kunna lämnas. Du kan när som helst hoppa på tipset. Det spelar ingen roll om du inte vart med från början utan du kan komma ikapp och vinna du också.
Så missa inte din chans att bli sajtens bästa ishockeytippare.

När grundserien är avslutad så kommer vi ha fått fram en vinnare som kommer vinna ett pris, vad priset består av vet jag inte vid skrivande stund utan det återkommer jag om senare.

Vi kommer varje månad också att ta fram månadens tippare genom att lägga ihop bandy- och ishockeytipset under månaden. Den med mest rätt under månaden vinner. Dina chanser att vinna den delen är störst om du típpar i både bandy- och ishockeytipsen. Du måste ha registrerat dig som medlem på Hockey iFokus för att kunna vara med i den här delen av tipset. Dina rätt räknas från den dag du går med.