Svenska Hockeyligan

Slutspelat

2011-04-15 10:44 #0 av: Leffe

Ja nu kan vi lägga Elitserien och slutspelet till handlingarna. Hur har då säsongen varit?

Jag tycker att Elitserien var ganska svag. Allt intresse låg i vilka lag som skulle hamna i botten. Tidigare har det i alla fall handlat lite mer om vilka lag som skulle gå till slutspel och vilka fyra lag som skulle hamna på de fyra första platserna, men i år bara bottenstriden. Det mesta i övrigt var klart ganska tidigt tyvärr. Det visar på att svenska lagen är ojämna och inte håller stanardmässigt.

Slutspelet - ja det var en ren bedrövelse. Mästarlaget åkte ut i första omgången mot nykomling som var tippad åka ned i kvalserien. Det visar inte på någon större styrka. Visst kul med en uppstickare - ett tag. Hela slutspelet höll låg klass jämfört med tidigare år. Finalen ska vi inte prata så mycket om. Den var en ren bedrövelse. Laget som vinner överlägset trots medelmåttigt spel. Det säger allt om hur dåligt det andra finallaget. Ett lag blir svenska mästare och det beror inte på lagets spel utan på motståndarens dåliga eller rättare sagt avsaknad av spel. Vill påtala att jag hoppades på förlorarna.

Den stora frågan är - vart är svensk ishockey på väg?

 

Anmäl
2011-04-15 16:00 #1 av: Krikke

Bra skrivet men vart svensk hockey är påväg vet vi ju redan allihopa som är kunniga, men nu har ligan med passion och kärlek men inget direkt skönlir börjat, Allsvenskan!

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2011-04-15 16:14 #4 av: Leffe

#1 Superettan

Anmäl
2011-04-15 17:18 #5 av: Gittan

Man kan undra som sagt var svensk hockey är på väg och så tillhör Frölunda tyvärr den nedre halvan.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.