Om sajten och iFokus

Saknar du en sajt?

2013-09-23 18:24 #0 av: Leffe

Visst har vi väl alla upplevt det, att vi kommer i håg nån sajt vi var in på "nån gång för länge sen" men när vi letar i sajtlistan så ser vi ingenting, och vi funderar och klurar, kan vi minns fel namn eller drömde vi att den fanns? Total förvirring?

"Borta? Minns jag fel?"

Men du kanske minns rätt och du har inte drömt alls. Det är som så att sajter som blir inaktiva av olika anledningar finns kvar men ifokusgrabbarna lyfter de bort från listan på högersidan. 

Du kan då hitta tillbaka till de om du råkar ha dom i din favoritlista, eller du hittar dit vid att skriva den korrekta adressen i adressfältet. Men hur skall man hitta om man inte vet adressen eller har den som favorit?

Nu tänker Ifokus-grabbarna göra något med detta. Sajter som blivit inaktiva av olika anledningar är ju lanserade någon gång, och det kan finnas folk som vill besöka och läsa, eller även vara med och dra i gång aktivitet igen. 

Såhär såg det ut förut längst ned på alla ifokus-sajter!

Det som är förändrat är att de skall göra en ändring på hur sajterna presenteras längst ned på sidan. Där är det delat upp i två grupper. En grupp för de aktiva sajterna, och en grupp för sajter som varit lanserat men dött ut och blivit inaktiva. På så vis kan man fortfarande hitta dom och komma åt dom om man vill vara med och göra sajterna aktiva igen, eller om man även kunde tänka sig ta över och driva en sajt själv. 

Såhär ser det ut nu i dag!

Detta kommer underlätta för oss alla att hitta de tidigare lanserade sajterna!

Skrivet av Rita-S

Anmäl
2013-09-25 09:43 #1 av: Gittan

Synd att camping är vilande, men det är klart säsongen är ju slut nu.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.