Utanför hockeyrinken (OT)

Sommartider

2014-07-21 11:18 #0 av: Gittan

Vad innebär detta med sommar egentligen? Det innebär bland annat att vi troligen inte har snö. Jag har funderat lite på vad sommaren innebär.

(Foto:Fotoakuten.)

Finns det någon annan årstid där man diskuterar vädret så mycket som på sommaren? Det regnar för mycket, ska det inte snart börja regna, det är för kallt, det är för varmt och så vidare. Sommaren är väl också den årstid när vi vill veta vädret flera dagar framåt.

Sommaren är den årstid när vi som har barn har dem hemma större delen av dygnet på gott och ont. När det är dåligt väder ska de ju stimuleras att göra saker inne. När det är fint väder försvinner de.

Sommaren är den årstid när man genomför eller inte genomför alla semesterplaner man gått igenom tidigare. Sommaren innebär ju semestertider för många av oss. För min familj innebär semestern husvagn och djurparker. Ingen av oss verkar tröttna på det. Fast jag hatar köra med husvagnen påkopplad bakom bilen. Jag tyckte bättre om när vi hade tält för då slapp man det där stora påhänget bakom.

Sommaren innebär också en lång, lång väntan på att den nya hockeysäsongen ska starta igen. Jag vet att semesterslutet innebär att vi kommit något närmare premiären.


Foto: Fotoakuten.se

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2014-07-21 19:16 #1 av: Leffe

Trots allt så är sommaren en underbar årstid

Anmäl
2014-08-12 22:17 #2 av: Catwoman

Och som sagt - alla pratar väder

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.