Övrigt i hockeyvärlden

Ja är ett positivt ord - ofta

2015-01-15 09:48 #0 av: Catwoman

Visst är det härligt när paret som vigs säger ja till varandra. Visst är det härligt när någon säger ja på frågan vill du gifta dig med mig. Ja är verkligen ett positivt ord - vid rätt tillfälle.

I går var jag och min sambo på matchen Södertälje - AIK. Samtidigt spelade det lag jag håller på i bandyn match på bortaplan.. I hockeymatchen stod det 0-0 in i andra perioden.

Ville veta hur det gick i bandyn. Tar fram mobilen och kollar. Ser att mitt lag leder. Spontant skriker jag ordet JAA och det råkade vara samtidigt som AIK tog ledningen. Gud vad genant det var. Där sitter jag med en SSK-halsduk på mig och skriker ja när AIK gjorde målet. Jag ville bara falla ned i en grop, men sån finns ju inte på läktaren. Det kändes som alla omkring mig kastade hatiska blickar mot mig.

Sambon däremot som satt bredvid mig skakade bara på huvudet åt mig och skrattade samt undrade om jag plötsligt bytt lag - han är AIK:are.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2015-01-15 21:23 #1 av: UllaE

Vad det måste ha varit pinsamt.

Anmäl
2015-01-16 00:27 #2 av: GunillaJa

Herre jösses vilket klavertramp.

Anmäl
2015-01-16 08:47 #3 av: VSK

Skrattar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.